Velbesøgte turismeseminarer gennemført

Tusind tak for den store opbakning til vores turismeseminarer i marts måned.

Bed and Breakfast plus:
Den 2. marts var vi ca. 30 samlet omkring et fælles ønske om at skabe flere overnatningsmuligheder for gæster. Der var fokus på etablering af forskellige typer af bed and breakfast på privat grund og der var deltagere til stede med interesse, lyst og gå-på-mod.

Der afholdes en opfølgende virtuel netværkscafe i slutningen af april og vi ser frem til at se flere steder blive til realiteter.

Også tusind tak til de gode oplægsholdere, der stillede op og stiller deres ekspertise, platforme og netværk til rådighed for yderligere udforskning (se links).

Sommerhusudlejning:
Den 12. marts havde 117 sommerhusejere tilmeldt sig seminaret omkring sommerhusudlejning. Det var et seminar med en masse praktiske oplysninger om turismetal, sommerhusudlejning – regler, økonomi mv. og som bonus var der et indlæg om, hvordan man bedst muligt sparer på energiregningen i et sommerhus.
Til sidst var der mulighed for at tale med forskellige udlejningsbureauer om konkrete muligheder.

Udover sommerhusudlejningen blev der også rejst andre emner omkring adfærd på privat grund og i naturen, formidling af affaldshåndtering, bæredygtighed og hvordan vi bevarer det smukke og rolige som kendertegner Hornsherred.

Så også her er der lagt op til en opfølgning, ligesom der efterspørges et lignende arrangement på et andet tidspunkt, da flere ikke havde mulighed for at deltage på dagen.

Referat fra seminarer

Samler referat i PDF format fra de to turist seminarer er i rubrikken her til højre:

Partnerskaber

Skibby Aktive arbejder sammen med en række organisationer omkring turisme: