SKAL BROEN ÅBNES FRA HORNSHERRED?

7. august 2019 09:28 , af Admin Skibby Aktive

Selvfølgelig skal den det, men vi må desværre nu melde alt udsolgt! !

 

Vejdirektoratet indsætter busser fra Hornsherred, som kører deltagere ud på den nye vej - lige ved starten af broen. Her bliver der musik underholdning i ventetiden, indtil broen er officielt åbnet fra øst-siden. Så snart broen er åbnet bliver det muligt at gå over broen fra vest. På den måde kan borgerne mødes på midten af broen når broen åbnes fra begge sider samtidig

Det kræver en billet for at deltage, men desværre er alt udsolgt!

Busserne vil køre fra Skibby, Jægerspris og Lyngerup: 

Skibby – 3 busser:

Adresse: Bymidten 10, 4050 Skibby

Jægerspris – 1 bus:

Opsamlingssted: parkeringspladsen ved Møllegårdshallen, Møllevej 90, 3630 Jægerspris

Lyngerup – 1 bus:

Den nye pendlerparkering

Når dagen slutter... 

Du kan enten tage en offentlig bus hjem. Der går shuttlebus fra festpladsen til banegården i Frederikssund - derfra går der bus til Hornsherred ca hver halve time.

Alternativt kan du kl 17.30 tage en bus Vejdirektoratet kører fra festpladsen til de 3 opsamlingssteder i Hornsherred (Jægerspris, Lyndegrup og Skibby). Bussen går fra samme sted som shuttlebusserne til stationen. Se skilte på pladsen, eller spørg en guide.

 

Der er indsat 2 ekstrabusser på linje 313 til og fra Frederikssund Station. Busserne kører i pendulfart mellem Frederikssund Station og stoppestedet ved Strandvangen, og der vil køre en bus cirka hver 7. minut.