Temaaften 19. februar kl. 19.00

Hør seneste nyt om brobyggeri og nye boliger

Vil du opdateres på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro og høre om Klimahusets boligprojekt i Skibby?

Så kom med, når Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund inviterer til temaaften tirsdag den 19. februar 2019.

Projektchef for byggeriet af Fjordforbindelsen Frederikssund, Henrik Vincentsen fortæller om status på arbejdet med broen, og hvilken betydning den får for Hornsherred.

”Frederikssund og omegn er et område i udvikling, og når der kommer ny infrastruktur, plejer det at have en afsmittende effekt på omgivelserne. Kronprinsesse Marys Bro vil bringe Hornsherred tættere på hovedstadsområdet – ikke mindst nu, hvor Vejdirektoratet skal i gang med at opdatere VVM-undersøgelsen og anlægsloven for Frederikssundsmotorvejens 3. etape,” siger Henrik Vincentsen.

På temaaftenen inviterer Skibby Aktive desuden til at høre om boligprojektet, som Klimahuse A/S har under projektering på Selsøvej i Skibby. Der bliver plads til ca. 100 boliger tæt ved Bymidten, lige over for Fjordlandsskolen og det nye børnehus, som står færdigt, når broen indvies. Der bliver boliger fra 97 og op til 190 m2 fortæller direktør Klaus K. Hansen. Kom, hør og spørg, både direktør og arkitekt møder op.

”Projektet bliver særligt spændende, fordi der i planen er lagt op til et boligområde kun med udkørsel til Selsøvej, og derudover stier til Bymidten og skovområdet mod nord, altså et sikret område at færdes i. Der bliver meget varierede grundstørrelser og små søer hist og her. Målet er ejerboliger, men senere opførelse af lejeboliger er ikke udelukket. Beliggenhed midt i byen, udsigt til åbne marker og med sti til Selsø er hel unik,” siger Klaus K. Hansen.

Har du ikke mulighed for at deltage i temaaftenen den 19. februar, så fortvivl ej – der vil være en temaaften igen den 19. marts, men det er kun den 19. februar, du kan høre om de nye boliger.

 

FAKTA

Hvor: Infocenter, Bymidten 10, Skibby

Hvornår: 19. februar 2019 kl. 19.00 – 21.00

Der er plads til max. 90 personer til arrangementet, og tilmelding sker på fjordforbindelsen@vd.dk efter først til mølle princippet.

Tilmeldingsfrist: senest den 14. februar.

Yderligere oplysninger:

Nina Bach Andersen, kommunikationskonsulent i Vejdirektoratet,

22673013, niba@vd.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *