Temaaften 29. januar kl. 19.00

Hør seneste nyt om brobyggeriet og Byens Hus

Vil du opdateres på byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro og høre om det næste store projekt i Fjordlandet? Så kom med, når Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund inviterer til temaaften tirsdag den 29. januar 2019.

Projektchef for byggeriet af Fjordforbindelsen Frederikssund, Henrik Vincentsen fortæller om status på arbejdet med broen, og hvilken betydning den får for Hornsherred.

”Frederikssund og omegn er et område i udvikling, og når der kommer ny infrastruktur, plejer det at have en afsmittende effekt på omgivelserne. Kronprinsesse Marys Bro vil bringe Hornsherred tættere på hovedstadsområdet – ikke mindst nu, hvor Vejdirektoratet skal i gang med at opdatere VVM-undersøgelsen og anlægsloven for Frederikssundsmotorvejens 3. etape,” siger Henrik Vincentsen.

På temaaftenen inviterer Skibby Aktive desuden til at høre mere om et lokalt projekt. Henrik Kyvsgaard fortæller om Byens Hus i Skibby, som kan blive det næste store projekt på Hornsherred. Der er planer om at opføre et nyt aktivitets- og idrætscenter, som skal samle alle aktiviteter for ældre og yngre i Skibby og omegn.

”Byens Hus er en arbejdstitel på et projekt, der er skabt af en bred lokalforankret styregruppe, nedsat på Frederikssund Kommunes initiativ, i samarbejde med Keingart Arkitekter. Oplægget er valgt som det bedste af tre scenarier, men på ingen måde færdigudviklet,” fortæller Henrik Kyvsgaard, som på gruppens vegne vil redegøre for den aktuelle status, og hvordan du kan få indflydelse på det nye samlingssted.

Har du ikke mulighed for at deltage i temaaftenen den 29. januar, så fortvivl ej

– der vil være en temaaften igen den 19. februar og den 19. marts, men det er kun den 29., du hører om Byens Hus.

 

FAKTA

Hvor: Infocenter, Bymidten 10, Skibby

Hvornår: 29. januar 2019 kl. 19.00 – 21.00

 

Der er plads til max. 70 personer til arrangementet, og tilmelding sker på fjordforbindelsen@vd.dk efter først til mølle princippet.

 

Tilmeldingsfrist: senest den 24. januar.

 

Yderligere oplysninger:

Nina Bach Andersen, kommunikationskonsulent i Vejdirektoratet, 22673013, niba@vd.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *