Ny koordinator for Skibby Aktive

Jane Tang, bosat i Selsøområdet, er ansat som Skibby Aktives nye projektkoordinator. Udover arbejdet som koordinator i Skibby Aktive, driver hun egen virksomhed med salg af redesignede møbler og galleri. Jane har boet i området i fem år, men er oprindelig født i Skibby. Hendes job som koordinator bliver at sikre koordinering af alle de gode, frivillige kræfter i Skibby Aktive, og sikre sammenhæng mellem de frivillige indsatser og professionelle udviklingsaktører.

– Hornsherreds mange attraktioner, blandt andet den smukke natur, var det der trak mig tilbage til Hornsherred, fortæller Jane. – Så det bliver spændende nu at skulle arbejde med at øge kendskabet til og udvikle området.

Du kan træffe Jane første gang onsdag d. 4. oktober ml. 9 og 11. Hun vil fremover være at træffe personligt hver onsdag ml. 9 og 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *