Skibby ruller den røde løber ud og inviterer til aftenåbent

Skibby Aktives Detailudvalg søsætter en ny tradition, når de inviterer til aftenåbent med mad, musik, gode tilbud og sjove aktiviteter for hele familien i Skibby fredag d. 8. september kl. 17-21.

– Idéen er at skabe mere liv i Skibby gennem styrkelse af handelslivet. Og gøre det på baggrund af et stærkt samarbejde”, fortæller Harly Jacobsen, købmand i Meny, og formand for Skibby Aktives Detailudvalg. Detailudvalget består af repræsentanter for detailhandelen i Skibby. – Men Rom blev ikke bygget på én dag, siger han med et smil, og fortsætter: – Vi har taget en hurtig beslutning i Detailudvalget og søsat det her arrangement. Det har vist sig, at der var stor lyst og vilje til samarbejde på tværs af byen, så vi gør det igen næste år”.

Meny, Dalls Smørrebrød, Vintergækken, Thai Hot Chili og Bjergmark står for mad og drikke, og de gode tilbud kan du finde i hele byen. – Fra vinhandleren i syd over rundkørslen og Bymidten til Bjergmark i nord. Kig efter en rød løber foran butikkerne, så ved du, de holder åbent. Herudover er der er hoppeborg i Bymidten og et løb med præmier, der udgår fra butikken Torvet i rundkørslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *